[ ... ... ]

Navigation

Her er du:


   Hvad er TeamChallenge (forside)
   Slå værdier og mål fast via teambuilding

Slå værdier og mål fast via teambuilding

Teambuilding er et godt værktøj til at slå virksomhedens værdier fast med

Med TeamChallenge får du en kærkommen lejlighed til at indarbejde og slå nye værdier og mål fast på en hurtig og effektiv måde. Flere af opgaverne kan varieres ud fra din virksomheds værdier, så deltagerne helt naturligt kommer igennem jeres mål og værdier! TeamChallenge kan derfor med fordel benyttes som praktisk del af et kick-off arrangement, hvor virksomhedens værdier skal slåes fast!
Værdier forankres via teambuilding

Med TeamChallenge teambuilding får du en rigtig god mulighed for at lade personalet gennemarbejde jeres værdier. Mange af opgaverne handler om klassiske ting som kreativitet, kommunikation osv., men mange af dem handler også om værdier.

Disse værdi-baserede opgaver, kan vi variere i forhold til jeres værdier – f.eks. har vi opgaver, der handler om ærlighed i kundeforhold, ærlighed i kollegiale forhold, ærlighed i ledelse og det kan så varieres og beskrives så det passer ind i jeres kontekst.

Det betyder, at TeamChallenge kan blive en nærmest skræddersyet teambuilding for jer, hvor alle kommer til at arbejde med jeres værdier og dermed får dem repeteret og gennemarbejdet på en sjov og uhøjtidelig måde!
Bestil tilbud på teambuilding


*
*
*
*Brug skemaet til at bestille et konkret tilbud - specifikt til jeres situation (sendes via e-mail) - det er selvfølgelig helt uforpligtende.


Du får mulighed for at tilføje flere oplysninger efter, at du har klikket på "bestil".


Du kan også hente vores vores katalog og se pris eksempler.